Waterproof | Vochtbestrijders

Vochtbestrijding

EEN SPECIALIST WORD JE NIET ZOMAAR! HIERONDER ONS AANBOD

Dit is het enige aanbod dat alles van vochtproblemen en -bestrijding dekt!

Opstijgend vocht

OPSTIJGEND VOCHT OPLOSSEN OF BEHANDELEN

Optrekkend vocht vindt u meestal in de ruimte die het dichtst bij het grondvocht ligt, de buitenmuren. Maar het kan ook voorkomen op een binnenmuur die midden in de woning staat.

Wat doen tegen opstijgend vocht? De populairste en meest effectieve methode om optrekkend vocht op te lossen, is het injecteren van de muren. Hoewel u best altijd eerst een deskundige diagnose laat maken door een expert.

Kelderdichting

MAAK UW KELDER WATERDICHT

Is uw kelder onbruikbaar door vochtproblemen?

Waterproof verhelpt dit probleem met een nieuw ontworpen techniek: ‘Make A Livable Basement System’. Dit is een waterdichte behandeling met 20 jaar garantie plus erkenning en goedkeuring van het Instituut WTCB.

Schimmel- en condensbestrijding

SLECHT VOOR DE GEZONDHEID, VERWIJDEREN DUS!

Koudebruggen in uw woning en condensvocht  zorgen voor structurele vochtproblemen en schimmel. Wanneer schimmels, huisstofmijt en zilvervisjes aanwezig zijn op vochtige muren, wordt er een allergeen verspreid dat leidt tot klachten van allergieën, astma en chronische aandoeningen aan de luchtwegen.

Waterproof gaat op zoek naar de echte oorzaak van de schimmel in huis en condens, en garandeert structurele en duurzame oplossingen.

Gevelbehandelingen

BUITENMUUR EN GEVEL WATERDICHT MAKEN

Vochtproblemen op buitenmuren en binnenmuren kunnen het gevolg zijn van doorslaand vocht. Als dit het geval is, moet u uw gevel laten behandelen.

Doorslaand vocht op uw buitenmuur situeert zich vooral aan de regenzijde (vaak zuiden en zuidwesten) van uw woning. Als uw gevel slecht onderhouden of afgewerkt is, vergroot de kans op dit vochtprobleem. Ook het afspuiten van uw muur kan er voor zorgen dat de bakstenen poreus worden en vocht doorlaten.

Platdakinfiltratie

LAAT HET OVER AAN DE PROFESSIONALS

Het platte dak is zeer gevoelig voor lekkage. Vooral de oudere dakbedekkingen gaan maar een aantal jaren mee voordat lekkage
tevoorschijn komt. Het is altijd zaak om lekkage zo snel mogelijk aan te pakken omdat het dakbeschot ernstige schade kan oplopen.
Wij voorzien uw plat dak van een naadloze dakbedekking. Een beproefde methode waarmee uw plat dak gegarandeerd weer
waterdicht is. Daarnaast kunt u er voor kiezen uw plat dak opnieuw te isoleren voor het beste resultaat.

Onze troeven

Meer dan 2500 (tevreden) klanten
Ruim 3000 uitgevoerde werken
10 jaar garantie op aannemingen
Tot 20 jaar garantie op kelders
30 jaar garantie op opstijgend vocht
Eigen team van ervaren uitvoerders
Uniek, uw woning energiezuinig
Afspraak is afspraak, geen verplichtingen
Deskundige vochtbestrijders
Deskundige vochtbestrijders

Bent u op zoek naar betrouwbare, deskundige vochtbestrijders? Waterproof  analyseert grondig wat de oorzaken van uw vochtproblemen zijn en stelt gegarandeerde oplossingen voor. We pakken de vochtproblemen in huis grondig en correct aan.

Wij zijn specialisten in het detecteren en oplossen van vochtproblemen in huis en kunnen uitpakken met meer dan 2500 referenties van huiseigenaars die nu definitief verlost zijn van vervelende vochtproblemen. Voortaan leeft u in een gezonder huis, dat niet langer in waarde daalt.

Bel nu gratis 0800 900 12
Vraag raad aan onze experts

U zoekt vochtbestrijding?

Vochtbestrijding

Oplossingen

Met meer dan 3000 uitgevoerde werken en 2500 tevreden klanten, heeft Waterproof haar strepen in de vochtbestrijdingswereld al verdiend. Elk vochtprobleem lossen we voor u op. Bovendien gebruiken we een unieke methode waardoor u ook nog eens 20% bespaart op uw energiefactuur!

Vochtbestrijding in muren

Als u last heeft van opstijgend vocht in uw muren, komen we graag langs om uw probleem grondig te analyseren. In de meeste situaties is het injecteren van de muren de geschikte oplossing, maar onze vochtexperts stellen u op basis van de diagnose de juiste vochtbestrijding voor.


Vochtbestrijding in kelder

Ook van vocht in uw kelder helpen we u af. Uit onze deskundige en gratis diagnose blijkt welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn: injecteren, kelderdichting of -drainage.

Enkel de beste producten

We injecteren uw muren met “Nanogel”. Deze injectie-gel tegen opstijgend vocht heeft de beste werking en het hoogste actief concentraat (82%) beschikbaar op de markt, tevens beschikt deze gel over een positief product eigen verslag voor een ATG gekeurd product.

Om zeker te zijn van een professionele uitvoering,
doet u best beroep op een vochtbestrijdingsfirma met de nodige ervaring.

Waterproof onderdeel DT-Fix Group

Andere onderdelen van de DT-Fix Group zijn

De DT-Fix Group

Andere onderdelen van de DT-Fix Group zijn

Waterproof logo

Opstijgend vocht
Kelderdichting
Schimmel- en condensbestrijding
Gevelbehandelingen
Platdakinfiltraties

TDT-Overkappingen logo

Terrasoverkappingen
Tuinkamers
Carports

Wij zoeken geen klanten…

Wij zoeken fans!


Placeholder

Referenties


De werken werden proper en goed uitgevoerd, vriendelijk personeel dat alle te betreden plaatsen met beschermfolie bedekte en na de werken alles verwijderde en proper achterliet. Wij zullen zeker positief advies geven en verder vertellen over jullie geleverde werk. Wij hebben ook de vochtbestrijding laten uitvoeren,deze werd even correct en proper uitgevoerd en er werd ook een goede uitleg over gegeven en we kregen ook enkele nuttige tips.

– Van Hoeydonck Alfons

Wij zijn heel tevreden over DT-Fix. Onze kelder was op anderhalve dag waterdicht. De werkmannen waren heel vriendelijk en stipt. Een aanrader!Lissens Kristien
Zeer tevreden bij de uitvoering van de werken injectie van de muren met RDS70.Rudy en Steven hebben dit zeer goed gedaan en waren vriendelijk. Door hun waakzaamheid (boren van 500-600 gaten voor de injectie van het product), werd er geen enkele leiding(water,electriciteit of gas) geraakt. En nu maar hopen op een goed resultaatVincent Nathalie
Behandeling laten uitvoeren door opstijgend vocht. Betreft de werken ben ik zeer tevreden. Vriendelijke werkmannen. Mooi uitgevoerd en afgewerkt. Hopelijk komt het probleem niet meer terug! Maar dit zullen we pas zien na verloop van tijd Men zegt altijd: 3de keer goede keer. Aangezien de 1ste firma niet bekwaam genoeg was is hopelijk de 2de firma wel de juisteClement Nils
0
tevreden klanten
0
uitgevoerde werken
0 JAAR
garantie tegen vocht
0 JAAR
garantie op kelders

Subsidies

WIJ VERZORGEN OOK ALLE MOGELIJKE SUBSIDIES.

Contact

Niet zomaar een vochtbestrijder

Dé specialist in het detecteren en oplossen van vochtproblemen in huis.

U bent toch graag zeker? Kies voor een gecertificeerde vochtbestrijdingspartner.Kies voor Waterproof!

 • BVBA DT-Fix
 • Wijngaardveld 15a/1
  9300 Aalst
 • info@dt-fix.be
 • 0800 900 12
 • MA – VR: 8u – 19u
  ZA: 9u – 13u
  ZO: gesloten

Twijfel niet & contacteer ons!

Ik ben

Contact binnen

Hoe kwam u bij ons terecht

Type woning

Beschrijf uw vochtprobleem
Loskomende pleister, verflagen of behangNatte pleister en gebroken plintenZwarte vlekken op de muurWater in de kelderVocht door keldervloer en/of murenMuffe en onaangename geurenVocht doorheen de gevel

Let op kwaliteits-labels!

Bijna-energie-neutraal

Quality Construct **

ATG gecertificeerd

Erkend Supafil installateur

BAYER Polyurethaan Gecertificeerd

Erkend ROCKWOOL installateur

Gecertificeerd installateur ISOVER

Professioneel ISOLEREN Qualitylabel