Isomax | Professionals in isoleren!

Maatwerk

Een energie-expert komt bij u langs en bekijkt wat de beste oplossing is. Daarna ontvangt u een gratis offerte van de aanbevolen werkzaamheden.

Spouwmuurisolatie
Kost
Besparing
Dakisolatie
Kost
Besparing

Isoleren is maatwerk

Mogelijkheden

WELKE MOGELIJKHEDEN BESTAAN ER OM TE ISOLEREN?

Spouwmuurisolatie

BESPAAR 35% OP UW FACTUUR

Er zijn verschillende materialen om spouwmuren te isoleren. Isomax gaat op basis van een voorafgaande inspectie steeds kijken welk produkt het best in aanmerking komt voor uw woning want iedere woning is verschillend en vraag dus een aparte aanpak, isoleren is maatwerk en daar zijn we sterk in.

Zo kunnen wij uw spouwmuurisolatie uitvoeren met PUR (Bayer), rotswol (Rockwool) & glaswol (ISOVER of Knauf Insulation), wij zijn het enige bedrijf in Belgie die een certificatie verkreeg voor deze 4 producten

Dakisolatie

DAK OF ZOLDERVLOER ISOLEREN?

Gebruikt u de ruimte onder het dak voornamelijk als stockage dan volstaat het om uw zoldervloer te isoleren. De warmte kan dan niet tot het dak stijgen. Gebruikt u uw zolder als woonruimte, dan isoleert u best uw dak.

Klassieke dakisolatie met glaswol of rotswol levert pas een efficiënte isolatie op bij een dikte tussen de 12 en 20 cm. Daarom is gespoten dakisolatie (PUR) beter.

Buitengevelisolatie

BESPAAR 26% OP UW ENERGIEREKENING

Heeft uw woning geen spouwmuur? Niet getreurd! Dankzij buitengevelisolatie kan u ook fiks besparen op uw energiefactuur.

U ondervindt geen enkele hinder in huis terwijl Isomax uw buitengevel isoleert. Meer zelfs, u merkt onmiddellijk de voordelen. De muren stralen minder kou uit en uw wooncomfort stijgt direct!

Vloer- en kruipkelderisolatie

BESTE ISOLATIEWAARDEN

Langs de vloer van een woning gaat heel wat warmte via de ondergrond verloren. Vloerisolatie is belangrijk voor woningen die een laag energieverbruik per m² nastreven en voor woningen waar vloerverwarming wordt geplaatst.

De kruipkelder vormt een brug tussen de vloer en het aanwezige grondvocht. Indien u isoleert, zal de koude en vochtige ondergrond geen vat hebben op uw woning.

Platdakisolatie

LAAT HET OVER AAN DE PROFESSIONALS

Beste methode is aan de buitenkant isoleren plus het aanbrengen van een waterdichte toplaag. Voor de toplaag gebruiken we de unieke methode van een naadloos gespoten dichting met een zeer lange levensduur en 25 jaar garantie.

Onze troeven

Meer dan 2500 (tevreden) klanten
Ruim 3000 uitgevoerde werken
350.000 m² geïsoleerde spouwmuren
Duizenden m² overige isolaties
Oplevering in 2 maanden
Professionele aanpak, gegarandeerd resultaat
Professionele uitvoering
Een snelle en doeltreffende uitvoering

De professionals in isolatie nemen uw huis onder handen.

Wacht niet langer en vraag meteen een bezoek van een gespecialiseerde verantwoordelijke aan van uw woning bij Isomax. Elke dag langer gewacht kost u weer meer geld aan overbodige energiekosten. Bovendien dient uw woning goed geïsoleerd te zijn indien u wil genieten van subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen.

Wij verzorgen het gehele traject. Proper en vakkundig

Bel nu gratis 0800 900 12
Vraag raad aan onze experts

De referentie in isolatie van uw huis

Referentie in isolatie

ISOMAX is specialist in het isoleren van uw huis, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Wij kunnen uw volledig huis isoleren: spouwmuren, dak, buitengevel, vloer, kruipkelder,…

Als u uw huis wenst te verkopen moet het bovendien specifieke energiewaarden halen.

Bespaar op gas en elektriciteit met een goed geïsoleerd huis

Laat het geld niet uit slecht geïsoleerde daken, ramen en muren vliegen, maar laat uw huis door een specialist isoleren.

We komen graag langs om een vrijblijvende offerte op te stellen en de besparing voor u te berekenen. Om de maximale premies en subsidies te ontvangen, moet u werken met een geregistreerd aannemer.


Gooit u uw geld te grabbel op straat of laat u het wegwaaien met de wind? Vast niet. Maar waarom laat u dan uw geld wegwaaien door muren, daken en vensters?

Voorzie uw huis van goede isolatie

Een slecht geïsoleerde woning betekent immers een veel te hoge energiefactuur. Bovendien is een slecht geïsoleerde woning in de winter onaangenaam om in te wonen, want koud en kil. Niets dient u dan ook tegen te houden om uw woning van een goede isolatie te voorzien.

Dankzij diverse mogelijkheden tot het verkrijgen van premies (Isomax geeft u graag advies in dit verband) en de besparingen die er uit voortvloeien is het goed isoleren van uw woning echt geen kostelijke aangelegenheid.

Uw betrouwbare specialist
voor een gezonde & energiezuinige woning.

Isomax onderdeel DT-Fix Group

Andere onderdelen van de DT-Fix Group zijn

De DT-Fix Group

Andere onderdelen van de DT-Fix Group zijn

Waterproof logo

Opstijgend vocht
Kelderdichting
Schimmel- en condensbestrijding
Gevelbehandelingen
Platdakinfiltraties

TDT-Overkappingen logo

Terrasoverkappingen
Tuinkamers
Carports

Wij zoeken geen klanten…

Wij zoeken fans!


Placeholder

Referenties


Het betreft: vloerisolatie in de kruipruimte. Er is hier zeer proper gewerkt. In 1 dag was het gepiept; zeer veel respect voor de arbeiders die dit klaarspeelden! Het resultaat ziet er ook goed uit. Het is nu nog afwachten of het effect ook voelbaar is (bij 30°C was er niets te merken 😉 Hopelijk merken we dit in de winter.

– Commissaris

De spouwmuurisolatie is perfect en professioneel uitgevoerd, de werknemer was heel vriendelijk, de zoldervloerisolatie werd door een andere persoon ook goed uitgevoerd.De Gendt Marcel
Ben zeer tevreden over dt-fix anders had ik geen zonnepanelen, spouwmuurisolatie en dakisolatie laten plaatsen door een en dezelfde firmaTeirlynck Willy
Bedankt voor het naleven van onze planning voor het spuiten van de PUR in onze nieuwe showroom. Alles netjes afgewerkt en zo vlak dat schuren zelfs niet nodig was! ThanksConsentec
0
tevreden klanten
0
uitgevoerde werken
0 JAAR
garantie tegen vocht
0 JAAR
garantie op kelders

Subsidies

WIJ VERZORGEN OOK ALLE MOGELIJKE SUBSIDIES.

Contact

Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld, meer bepaald bouwpathologie en energiezuinig wonen, kunnen wij iedere opdracht ons toegeëigend tot een goed einde brengen.

Onze klantenreacties bewijzen dit elke dag opnieuw, spontane reacties door klanten die het de moeite vonden om samen met ons een engagement aan te gaan, want vergeet niet “goede afspraken maken goede vrienden”, in dit geval dus tevreden klanten.

 • BVBA DT-Fix
 • Wijngaardveld 15a/1
  9300 Aalst
 • info@dt-fix.be
 • 0800 900 12
 • MA – VR: 8u – 19u
  ZA: 9u – 13u
  ZO: gesloten

Twijfel niet & contacteer ons!

Ik ben

Contact binnen

Hoe kwam u bij ons terecht

Type woning

Graag ontvang ik advies over
SpouwmuurisolatieBuitengevelisolatieDakisolatieKruipkelderisolatieVloerisolatie

Let op kwaliteits-labels!

Bijna-energie-neutraal

Quality Construct **

ATG gecertificeerd

Erkend Supafil installateur

BAYER Polyurethaan Gecertificeerd

Erkend ROCKWOOL installateur

Gecertificeerd installateur ISOVER

Professioneel ISOLEREN Qualitylabel